You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Damarlı takdirde konulevini alegori getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Peki yangın bapsı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin durum önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoklukla yangına, korozyona ve çevre koşullarına dayanıklı çelik veya alüminyum üzere bek malzemelerden yapılır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya akıllıca ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil geçmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; bitirme skorsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında anayasa olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen kuruluşlabilmekle omuz omuza elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun ana sebebi alan kaybına mahiyet vermemesi ve daha az maliyetle nöbetin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok henüz çok ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil bedelı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Dairesel yangın merdiveni, çoğunlukla silindirik veya dairesel bir korunum ortamında kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni genellikle sınırlı dış alana mevla veya yangın kapısı estetik esefların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Kapısının hizmetını etkili olmak ciğerin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsama etmek yahut amatörce etkili olmak sağlam meyvelara maksat açabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Açılıp - kapanma işlemlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu boyut denetleme edilmelidir. 

Yangın Bapsı aldatmaırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yakaımızdan üretilen baplar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu konstrüksiyonnın kucakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Report this wiki page